Medlemsinfo

13.05.2012

Nytt styre 2017, vart etter val: Leiar: Vidar Økland (2år) Nestleiar: Leif Inge Steinsbø (1år) Styremedlem: Kenneth Torkelsen (1år) og Rune Sortland (2år) Sekretær: Helge Harkestad (1år) Kasserer: Leif Steinar Sakseide (2år) Revisor: Trine A. Sortland Vara for styre: Sveinung Nilsen og Joakim Eidet Sortland

Hei

No er medlemslistene "up to date" og alle som ikkje har betalt kontingent er fjerna. Viss det er noe som er feil vær snill og send ein mail så skal eg fikse det snarest.

Er det noen som er registrert med feil bil eller ingen bil ta kontakt på boemlo.amcar@gmail.com med det som skal legges inn, så skal eg få retta opp i det.

Mvh Audun

Hei

Har no lagt ut ei ny side: "Solgte Bilar", sjekk denne og send inn bilder og tekst på det dåke vil ha lagt ut på email: boemlo.amcar@gmail.com

Mvh Audun

Hei

Etter ønske har eg nå lagt ei ny side med bilder som kun er for medlemmene. Den har samme passord som, for Klubbdokumenter. Ønsker tilbakemelding om dette er noe som me vil ha eller om eg skal fjerne dette igjen. Bruk mail adresse: boemlo.amcar@gmail.com for ris og ros, og for å sende inn bilder som dåke meina har interesse for andre av medlemmene. :-)

For dei av dåke som bruker Internett explorer som nettleser, så må ein gå inn på Sikkerhetsinsillinger og aktivere "Tillat webområder om å be om informasjon ved hjelp av skriptede vinduer". Eg har lagt ein steg for steg bildeserie som viser korleis ein gjere dette. Gje beskjed, så kan eg maile den til dei av dåke som ikkje får til å aktivere skriptede vinduer.

Mvh Audun

Hei folkens.

Vil gratulera alle me vårt første klubbhus:)
Inviterer med dette til vår første klubb kveld på mandag 08,02 klokko 1900.på meieriet i Urangsvågen.
Agenda er uformell drøs med godt humør:) og litt info.
Parkeringsplassen vår er på baksida av huset, når der er fullt må me parkera ved Eikemo eller nede på kaien.
Håpar mange må parkera ved Eikemo eller kaien:)

Mvh.
Rune sortland

Hei.

Eg vil med dette nytte høve til å gratulera oss sjølv med dei nye websidene, og Gaute Huus for ein framifrå jobb, med å designe og lage sidene :-)

For å få websidene mest mulig "up to date" så treng me hjelp av ALLE medlemene. Me treng opplysninger om bilen din og bilder. Sjekk sidene "våre bilar" og "medlemmer" og send inn rettinger og mangler. Kanskje har du solgt, slik at me må slette det som står der.

Bruk Emailadressa: boemlo.amcar@gmail.com , og send ein mail, uansett om det er rettinger eller ikkje. Då vil me få di nye email adresse, eller verifisert din gamle, samt få sendt ut passord til Klubbdokumenter. Husk å skrive navn i mailen :-)

Mvh Audun